Followers

Wednesday, February 25, 2009

Cerita kat Melaka

Rindu nye kat blog aku ni..
da seminggu aku x update..
lgpn baru2 nk blajar blogging..

Cam yg aku bgtau..
smggu yang lepas aku gi check up..
aku gi ditemani oleh cousin2 aku..
Mai..I'm n tunang Mai..Hafiz..
alhamdulillah doc ckp paru2 aku ok..
yg wat aku happy berat aku turun 2kg..
(balance tinggal lg bape ek?hehehe)
slalunye tak ramai org dtg kat hospital ni..
tapi ari ni ramai sgt..tpaksa tunggu sampai 1 jam..
sian cousin aku kena tunggu gak..nasib bdn la yek..

Pas siap semua aku gi ke Mahkota Parade..
awal2 dah plan nak tngok movie..
trus beli tiket..emm movie start kul 2.45pm..
ade mase lbih kurg 1 jam lebih..
gi makan dulu isi perut kat KFC..
ade mase lagi ktorg layan karaoke..
saje nak test2 sore ni..hehehe~
sore mmg bleh tahan best gak!
(isi bakul angkat sendiri)
sempat layan 3 buah lagu jek..
tekak aku sakit..mase cousin aku kawin..
aku melantak karaoke jek..alasan!

dah sampai mase trus tuju GSC..
movie ape yg ktorg tengok?
aku gi tgk movie Geng Upin & Ipin..
movie ni best sgt pd aku ade kelakar, sedih n seram..
kiranye aku bg 5 bintang utk movie ni..
nanti aku nak beli dvd..boleh ulang2 tengok..

Abis tgk movie je ktorg trus gerak ke MITC..
cousin aku ada wat kje sket kat sna..
1st time dtg sini.. tak tau nak komen ape..
dlm kul 5pm kitorg gerak balik Muar..
sampai Muar tak trus balik umah Pak Long..
lepak2 kat Bus Stand Pagoh..
pekena yong tau fu.. enak bangat!

Balik umah mandi manda..
n rehatkan badan..penat gile!

2 Love KSR:

.:Hernee Nazir:. said...

ano..mane gmbr ko? hehehe

Anna_Fauziana said...

nanti ar asyik ko je nk ngadap cmputer cmne aku nk upload gmbo

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themeswww.freethemes4all.comFree Blog TemplatesNews MagazineFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree CSS Templates Dreamweaver