Followers

Saturday, February 28, 2009

Hahaha..dugaannye...

hai kwn2..lame btl aku x up date blog aku ni..
bkn pe aku boring tahap gaban..
asyik akak aku je yg duk ngadap kmputer..
aku xde peluang langsung..
nak sound xle sbb kmpter die pnye..hehehe
sabo je la..

arini xde wat pe..
bgn pagi t'lewat sket..
lagi pn x kje tu yg bgn lmbat..
da tgahari Pn Hernee ajak teman die..
gi cuci kreta die,yg hnya dicuci setahun skali..

aku ada ckp x pyh gi car wash..
aku leh tlg cuci cuma bg upah je..
tp die xnak..hehehe
ala,klu aku cuci aku xla minta
mcm harga kat kedai tu..
aku cuma minta beli ais krim Magnum je..

ptg td hujan...
sian aku tgk Pn Hernee..
da penat2 cuci kreta ujan lak...(padan muka)

ok la,nti ada masa lg aku update lg..
dadada...



1 Love KSR:

.:Hernee Nazir:. said...

menyirap air sirap je aku ngn minah ni..dh ko yg tak nk online ko burukn aku aeh..time aku keje ko mlantak ler sorg2 kt umah..hampeh..

aku tau ko bsuh tak bersih..tu yg aku antar car wash jek..ko nak upah je yg lbih..hahaha

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themeswww.freethemes4all.comFree Blog TemplatesNews MagazineFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree CSS Templates Dreamweaver