Followers

Sunday, March 1, 2009

Cubit tanda Sayang...

Hai..arrgghh!!!ni mcm2 aku nk cite..
td kan aku gi tgk movie ngan cousin aku..
yg bengang aku lum mandi die smpai umah aku..
pe lagi cpt2 la aku siap2,rasa x smpurna pegi jln2 arini
sbb aku x siap awal2,smpai x tau nk pkai pe..
last2 pkai t-shirt,jeans,cap n sport shoe je..

aku gi ngan cousin aku Ija n Kiki..
yg si Kiki ni lum smpai Tmn Perling da tdo..(hampeh..)
sampai kat Larkin trus amik Nuril n Amira..
Pastu trus gi City Square,ktorang gi situ je tgk movie..
sampai je kul 12.30 movie start kul 1.05..
ada lg masa setengah jam,aku pusing2 kat situ..
Last2 aku pilih utk msk Butik Nike..
tgh sdap pilih2 brang Nuril wat hal plak..
suke2 die je wat kat dlm tu mcm kat umah..
tloncat2,mnjerit2,blari2..staff kat situ duk pndang je..
aku da ckp jgn mcm tu,tp degil gak..
makin ckp makin di buat..aku pe lg..hangin 1 badan..
aku dapat tgkap die aku cubit die..(kuat gak aku cubit)
muke dah lain,nak nangis ar,pastu trus mrajuk..
aku trus kuar dari situ sbb da xde mood nk milih brg..
bile die da mrajuk mula ar ngade2 nk dukung la pe..
aku layan kan je sbb aku da cubit die,hehe..


(ni la bdk yg kna cubit..hehehe)

Da dkt kul 1 je trus msk sbb movie start kul 1.05..
dlm tu aku tido je,sbb aku da gi tgk aritu..
lgpn xde mood nk tgk sbb da berangin td..
hbs tgk je trus gi mkn kat kat area Larkin sbb
nak antar Nuril n Amira gi library smula sbb Mama
die amik kat situ je..bile da antar die rsa sdih lak tgk die..
timbul pnyesalan sbb cubit die td..hihihi(zalimkah aku)

Wlaupun aku naik hangin aku happy lyn2 bdk b'tiga ni..
walau mcm2 kerenah kdg2 ada yg mcuit hati..

( Kiki, Nuril n Amira..)


Masa msk Butik Nike td tperasan kasut..
rasa mcm bkenan lak,tp nak beli kna tggu gaji le..


(Ni la kasut yg aku bkenan..huhuhu)

Harap2 nti gaji dpt beli..hihihi
ok stakat ni je cite aku sbb mlm ni aku nk tido cpt..
jmpe lagi..dadada








2 Love KSR:

Mummy Dasy said...

sesuka ati ko jek cubit anak org...gamaknye nnt anak sedara mmg kena cubit... hahaha c.long baik anak ko nnt jgn suh anna jaga

.:Hernee Nazir:. said...

ye ke smpat man di.. jgn2 tk mandi trus je pg.
dh tntu aku tk bg dia jga.. mau ptah riuk tulang anak aku.

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themeswww.freethemes4all.comFree Blog TemplatesNews MagazineFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree CSS Templates Dreamweaver