Followers

Wednesday, January 20, 2010

Letih nya hari ini...

Hai kawan2 apa khabar semua?harap2 kalian sihat..

Aku tak tahu la apa yang aku nak story kali ni..

Macam tak ada idea..hehehehehe

Hari ini tak tahu lah kenapa aku rasa letih yang teramat sangat..

Nak kata kurang makan,kalau kurang makan badan letih ke?

Kalau kurang makan tadi makan kenapa bertambah2 ek?huhuhu

Padahal hari ini aku bukan kerja pun tapi badan rasa lain macam je

Mungkin cuaca terlalu panas tu yang jadi macam ni..

Kalau badan dah lemah macam ni rasa macam nak mandi je

Tapi aku ni bukan boleh mandi malam2..nanti bising pulak Mak aku.

Maklum la aku ni ada penyakit paru-paru nanti tak pasal2 datang semula sakit aku..

Kawan aku ajak keluar pergi tengok Adnan Sempit tapi macam tak ada mood lah..

Rasa malam ni nak berehat je dekat rumah,nak tidur awal..

Esok dah kerja baik aku rehat secukup nya,lagi pun banyak kerja yang bertangguh

Ada idea nanti aku update blog lagi ya kawan2

post signature

1 Love KSR:

♥Hernee Nazir♥ said...

yg ekau x brendam siang2 tu kenape?heehhe

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themeswww.freethemes4all.comFree Blog TemplatesNews MagazineFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree CSS Templates Dreamweaver